Tempah di sini, Biar Kami bantu Anda terus menghantar ke depan pintu anda!

Nama:
Email :
Alamat :
Nama barang mahu ditempah dan bilangannya : Contoh : Halagel Olive Oil softgel 120 biji - 1 unit Minsyam Habbatusauda oil kapsul - 1 kotak
Pertanyaan lain :

This HTML form was created by Freedback.

Monday, November 25, 2013

Jus pati delima, makanan sunnah untuk ibu mengandung


JUS BIODELIMA PREMIUM
Bio Delima
(750ml)
Jus Biodelima premium (750ml)
Apa isi kandungan pati delima biodelima? 
Apa bezanya dengan pati delima lain?

Pati Biodelim ialah Pati Buah Delima yang tinggi 
Phyhtochemical
diperkaya dengan kurma, biji anggur, buah zaitun, 
habbatus sauda, madu,goji
mmm.memang special dari pati delima lain.semua ada dalam
 pati ini.RM160.00 SM
RM170.00 SS


Jom lihat khasiat buah delima,
JUS DELIMA adalah sumber yang kaya dengan kandungan ‘phytochemical’ untuk kebaikan jantung dan salur darah yang sempurna. Ia bukan sahaja merendahkan tahap kolestrol, tetapi juga merendahkan tekanan darah dan mengurangkan tahap sesak nafas (altherosclerosis). Jus BIO-DELIMA juga bagus untuk mengelakkan kanser payudara, kanser kelenjar pundi kencing, kanser usus, leukimia, dan juga untuk mengelak perubahan jantung yang ditumbuhi tumor.

JUS DELIMA MEMBANTU MENSTABILKAN PARAS KOLESTEROL 
Tahap kolestrol yang tinggi boleh membawa risiko pada kesihatan. Amat sukar untuk mengekalkan tahap kolestrol dalam badan. Delima akan membantu meningkatkan tahap kolestrol yang baik disamping menurunkan kolestrol yang buruk.

JUS DELIMA MEMPUNYAI TAHAP ANTIOKSIDAN YANG TINGGI
Delima terbukti mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi berbanding pesaingnya seperti anggur merah dan teh hijau. Delima merupakan sumber terbaik untuk antioksidan.

JUS DELIMA MENYIHATKAN JANTUNG
Delima membantu melancarkan peredaran darah dalam badan. Ini adalah kaedah terbaik melindungi diri daripada penyakit jantung atau serangan jantung. Kandungan antioksidan dalam jus delima membantu menurunkan pembentukan lemak pada dinding arteri. Antioksidan membantu membaiki kawasan sel yang rosak. Delima mengandungi ‘flavonoids’ dan ‘polyphenols’ yang tinggi, antioksidan yang mampu melawan penyakit jantung dan kanser.

JUS DELIMA MERANGSANG DAN MENGUATKAN TENAGA BATIN
Jus delima kaya dengan kelebihan antioksidan yang dapat meningkatkan pengaliran darah pada genitals (alat kelamin).

JUS DELIMA MENGUATKAN SYSTEM PERTAHANAN BADAN
Delima merupakan pendekatan yang baik bagi melawan penyakit. Delima dapat memperbaiki kitaran darah pengguna. Tahap antioksidan akan membantu menguatkan sistem dalam badan dan melawan apa jua penyakit. Ini adalah langkah awal untuk pengguna dari menjadi mangsa serangan jantung atau penyakit hati.

JUS DELIMA MENSTABILKAN PARAS GULA DALAM DARAH
Kajian mendapati pesakit kencing manis yang meminum jus delima selama 3 bulan dapat merendahkan kebarangkalian atherosclerosis (atau pengerasan pada arteries). Gula hadir secara bebas dalam kebanyakan jus dan berbahaya-bentuk. Dalam jus delima gula bercantum kepada antioksida yang unik, dimana sebenarnya menjadikan gula ini sebagai pelindung melawan atherosclerosis.”

JUS DELIMA MENGELAKKAN KANSER KELENJAR PROSTATE
Dengan meminum jus delima atau mengambil supplement delima terbukti dapat mengurangkan perkembangan kanser kelenjar prostat.

JUS DELIMA MELAWAN KANSER PAYUDARA
Minyak bijian daripada delima dapat memusnahkan sel kanser payudara dan mengekal tanpa menjejaskan sel sedia ada. Jus delima yang ditapai dan minyak bijian delima juga dapat membantu mengelakkan kanser payudara. Kajian di Wisconsin pula mendapati bahawa jus delima dapat menghalang pembesaran sel kanser kulit.

JUS DELIMA MEMBANTU MENSTABILKAN TEKANAN DARAH
Jus delima mempunyai kandungan ‘phytochemical’ yang mendorong penerima serotonin dan estrogen, membaiki simptom tekanan dan tulang. Kandungan antioksidan pada delima juga mampu untuk mengurangkan pengumpulan sel darah kotor dan secara semulajadinya mengurangkan tekanan darah, faktor kepada pencegahan serangan jantung dan strok.

JUS DELIMA MENGUATKAN KESIHATAN GIGI
Delima diketahui dapat mengurangkan pembentukan plak pada gigi seterusnya dapat mengelakkan pengguna dari kehilangan gigi.

JUS DELIMA MENGUATKAN DAYA INGATAN
Kajian Pusat Perubatan Universiti Vanderbilt mendapati sesiapa yang meminum jus delima tiga kali atau lebih setiap minggu dapat menurunkan 76 peratus pertumbuhan tanda penyakit Alzheimer’s.

JUS DELIMA MENGHALANG KEMASUKAN VIRUS HIV-1 DAN MICROBICIDE
Keputusan eksperimen menunjukkan halangan kemasukan HIV-1 ke atas jus delima yang dapat menyerap kanji dalam badan. Virus kompleks yang diikat pada CD4 dan CXCR4/CCR5 dapat menahan serangan virus utama A sehingga G dan juga kumpulan 0.

JUS DELIMA MEMBANTU TUMBESARAN OTAK BAYI
Meminum jus delima semasa mengandung dapat melindungi otak bayi semasa kelahiran. Doktor mengesahkan bahawa ketidakcukupan asid folik (folate) boleh menyebabkan tiub saraf yang cacat seperti kerosakan pada tulang belakang dan sumbing pada lelangit bibir untuk bayi. Persatuan Perubatan Amerika mencadangkan semua ibu mengandung mengambil supplemen yang mempunyai asid folik setiap hari. Jus delima memenuhi bekalan asid folik sebaik seperti vitamin dan mineral yang penting untuk perkembangan bayi. Ianya juga mengandungi ‘potassium’ yang dapat mengelakkan kekejangan kaki yang dihadapi oleh ibu mengandung pada waktu malam.

JUS DELIMA MENGURANGKAN BATUK DAN ASTHMA
Kandungan asid askorbik (vitamin C) yang tingi pada buah ini merupakan ejen anti-radangan yang hebat. Ia akan mengurangkan bunyi dehitan pada pengidap asthma dan lelah.

JUS DELIMA MELAWAN PENYAKIT GOUT

JUS DELIMA MENGELAK PENYAKIT AWAL PAGI (ALAHAN IBU MENGANDUNG)

JUS DELIMA MENCANTIK & MERAWAT KULIT
Delima mengandungi ‘potassium’ yang tinggi, selain dari mineral-mineral lain seperti fosfor, kalsium, besi, dan sodium, dan vitaman-vitamin A, B1, B2, B3, dan C. Bertindakbalas bersama sodium, ‘potassium’ mengatur ekuilibrium air tubuh dan menjaga degupan jantung agar tetap normal (bagi ibu dan perkembangan fetusnya). Buah ini menunjang kepekaan saraf dan otot agar berfungsi secara teratur (kajian mendapati rahim wanita lebih kuat sesuai dengan kepekaannya menunjang pergerakan bayi yang dikandung), mencegah edema, dan mengurangi kadar gula yang beredar di dalam darah (ibu yang baru pertama kali hamil atau lebih dari 3 kali kehamilan). Delima menghilangkan rasa letih otot dan memungkinkannya bergerak dengan mudah, dan juga menguatkan jantung.isi borang tempahan di bawah.jimatkan masa anda dengan pembelian online.
atau hubungi emel raudhah69@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Tempah Sekarang.Biar kami bantu anda, menghantar terus ke depan pintu rumah/pejabat anda!

Nama:
Email :
Alamat :
Nama barang mahu ditempah dan bilangannya : Contoh : Halagel Olive Oil softgel 120 biji - 1 unit Minsyam Habbatusauda oil kapsul - 1 kotak
Pertanyaan lain :

This HTML form was created by Freedback.